Workshop

De workshop Karakteranalyse tenen lezen is een erg leuke en soms hilarische invulling voor een middag- of avondprogramma. Je ontdekt de basisbeginselen van karakter- en gedragsanalyse door middel van een theorie- en praktijkgedeelte.

De workshop start met een kort theoriegedeelte. Hierin leer je welke verschillende vormen en standen onze tenen kunnen aannemen en welke bijbehorende karaktereigenschappen hieraan verbonden zijn. Dit wordt uitgelegd met leuke en sprekende voorbeelden.

Vervolgens ga je de theorie toepassen en mag je, je eigen tenen en elkaars tenen gaan lezen. Afhankelijk van de groepsgrootte worden er groepjes van 3 – 5 personen gemaakt. Wanneer de schoenen uitgaan, zie je in één oogopslag hoeveel verschillende soorten tenen er zijn! Aan de hand van de uitleg in het theoriegedeelte kun je een analyse gaan maken van je eigen tenen. Ook kun je elkaars tenen gaan lezen. Tijdens dit gedeelte van de workshop loop ik rond, beantwoord ik vragen en help ik je een mooie analyse te maken van je tenen.

Workshops zijn geschikt voor:

  • Iedereen die nieuwsgierig is naar wat je eigen tenen of die van iemand anders je vertellen
  • Een leuke invulling voor middag- of avondprogramma
  • Een uitje met vrienden of vriendinnen
  • Vrijgezellenfeest
  • Personeelsfeestje: de uitkomst is vaak zeer verrassend!

Een leuke workshop met een goede balans van theorie en praktijk.

“Anke weet veel over tenen te vertellen en welke varianten waarvoor staan. Dit vertelt ze compact en levendig, waarbij er ook veel gelachen wordt. Daarnaast waren er verschillende boeken aanwezig om individueel tot meer verdieping te komen. Aan de hand van de gegeven informatie en een kaart, die je mee naar huis mocht nemen, konden we zelf aan de slag om onze tenen te “lezen”. Als laatste gaf Anke iedereen persoonlijk een beschrijving van de opvallendheden bij zijn/haar voet. Ik vond het een erg leuke workshop!”

Ramon – 28 jaar

 

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden bij het lezen van bovenstaande en wil je meer informatie over de mogelijkheden?

Neem contact op

 

Of bekijk wanneer de eerstvolgende workshop gepland staat en meld je aan!

Bekijk de agenda