Persoonlijke analyses

Een individuele sessie Karakteranalyse tenen lezen is een leuke en verhelderende manier om jezelf beter te leren kennen.

Tijdens deze één op één sessie ga ik met je in gesprek en geef ik een mondelinge analyse van jouw tenen. We kijken naar de stand en de vorm van jouw tenen en ik leg uit welke karaktereigenschappen daarbij horen. Ook laat ik aan de hand van jouw tenen zien hoe je met verstand, gevoel en emoties omgaat.

Een analyse van jouw tenen kan laten zien waar op dit moment kansen liggen en wat voor jouw valkuilen zijn. Soms helpt het je gebeurtenissen beter te begrijpen of geeft het richting aan zaken waar je op dat moment in het leven tegenaan loopt. Wellicht loopt het contact met familie, vrienden of een collega even niet zo lekker? Jouw tenen kunnen inzicht geven hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Tijdens een individuele sessie kan ik een mooie analyse maken van jouw karakter en persoonlijkheid, maar ook specifieke vragen behandelen.

Persoonlijke analyses zijn geschikt voor:

  • Het opdoen van meer zelfkennis
  • Het bevorderen van persoonlijke groei
  • Het biedt handvaten voor het versterken van relaties
  • Het kan hulp bieden bij opvoeding
  • Het biedt zorgverleners handvaten om mensen op maat zorg te geven

Ik heb nu veel meer begrip voor de reactie van mijn zoon.

“Wij waren blij verrast dat Anke mij zo’n duidelijke uitleg kon geven bij het zien van de voeten van mijn zoon. Sinds de karakteranalyse snap ik dat hij er niets aan kan doen dat informatie zo hard bij hem binnenkomt en vaak geprikkeld reageert. Ik probeer nu mijn gesprekken met hem anders te formuleren en het heeft een goed resultaat!”

Ellen – 57 jaar

 

Wil jij jezelf beter leren kennen?

Ben jij op zoek naar jezelf en wil je graag een persoonlijke analyse laten maken van jouw tenen?

Neem contact op