Karakteranalyse op maat

Naast het volgen van een workshop Karakteranalyse tenen lezen of het laten maken van een persoonlijke analyse is er natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan privé workshops aan huis of op het werk. Ook bied ik de mogelijkheid om privé workshops van 2 tot 6 personen bij mij thuis te volgen.

Daarnaast heb ik ervaring met het geven van mini-consulten. Dit zijn korte analyses van ongeveer 10 minuten per persoon op locatie tijdens beurzen, ladies nights of de opening van een bedrijf of winkel.

Karakteranalyse tenen lezen is een ontzettend originele activiteit en geschikt is voor vele gelegenheden zoals familiedagen, team buildingen, buurtfeesten en maandelijkse bijeenkomsten van verenigingen en groepen. Het geeft vaak een duidelijk en verhelderd inzicht in eenieders karakter met soms hilarische momenten tot gevolg!

Buurvrouwenuitje bij Anke!

“Vol verwachting er naar toe!
We kregen door de Karakteranalyse tenen lezen enig inzicht in ons doen en laten. Eerst vertelde Anke een theoretisch gedeelte. Daarna gingen we in groepsverband onze tenen lezen, maar ook persoonlijke analyses kwamen aan de orde voor zover iedereen wilde. Erg verrassende én herkenbare eigenschappen. Anke gaf naar ieders wens fijne uitleg en we hebben ook nog veel gelachen! Een aanrader!!”

Anny – 65 jaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil je kennis maken met karakter- en gedragsanalyse tenen lezen en ben je op zoek naar een iets dat aansluit bij jou specifieke wensen?

Neem contact op